Få mest muligt ud af din iPhone Pro

Kameraet på din iPhone Pro er blevet markant forbedret sammenlignet med tidligere modeller. Du kan nu tage billeder i endnu højere opløsning og med forbedret dynamisk rækkevidde, så dine billeder får en mere levende og detaljeret fremtoning. Derudover er der kommet nye kamerafunktioner som portrættilstand, natoptager og avanceret HDR, som giver dig endnu flere muligheder for at indfange fantastiske øjeblikke. Uanset om du fotograferer landskaber, portrætter eller hverdagssituationer, så vil du opleve en markant forbedring i billedkvaliteten med din iPhone Pro.

Kraftfuld processor for lynhurtig ydelse

Den kraftfulde A14 Bionic-chip i iPhone Pro giver lynhurtig ydelse, så du kan multitaske og køre de mest krævende apps uden problemer. Chippen er den hurtigste mobilprocessor på markedet og giver op til 50% hurtigere grafik-ydelse sammenlignet med forrige generation. Det betyder, at du kan få mere ud af din iPhone Pro, uanset om du redigerer videoer, spiller krævende spil eller blot bruger din telefon til daglige opgaver. Læs mere om de avancerede features på iPhone Pro.

Avanceret sikkerhed med Face ID

Face ID er en avanceret sikkerhedsfunktion, der giver dig en høj grad af beskyttelse for din iPhone. Ved at bruge din ansigtsstruktur som adgangskode, får du en nem og sikker måde at låse din enhed op på. Face ID er også integreret i mange af iPhonens funktioner, så du kan foretage betalinger, logge ind på apps og meget mere med blot et blik. Oplev de nyeste funktioner på iPhones her.

Langvarig batteritid til hele dagen

Din iPhone Pro er udstyret med et kraftigt batteri, der kan holde hele dagen. For at få mest muligt ud af batteriet, er det vigtigt at optimere din brug. Reducer skærmens lysstyrke, når det er muligt, og slå funktioner som Bluetooth og Wi-Fi fra, når du ikke bruger dem. Derudover kan du aktivere strømbesparende tilstand for at forlænge batteritiden yderligere. Med disse simple tiltag kan du nyde din iPhone Pro i timevis, uden at skulle bekymre dig om at løbe tør for strøm.

Stor lagring til alle dine filer

Hvis du ofte arbejder med store filer som billeder, videoer eller andre medier, så er det vigtigt at have tilstrækkelig lagerplads på din iPhone Pro. De nyeste modeller tilbyder op til 1 TB lagring, så du kan gemme alle dine vigtige filer direkte på enheden. Denne store lagringskapacitet giver dig mulighed for at have alle dine filer ved hånden, uden at skulle bekymre dig om pladsmangel. Du kan nemt organisere dine filer i mapper og synkronisere dem på tværs af dine enheder via iCloud, så du altid har adgang til dem, uanset hvor du befinder dig.

Trådløs opladning for nem brug

Trådløs opladning er en praktisk måde at holde din iPhone Pro opladet på. Ved at placere din telefon på en trådløs oplader, kan du nemt og hurtigt genoplade batteriet uden at skulle tilslutte en ledning. Dette gør det nemt at holde din telefon klar til brug, når du har brug for den. Trådløs opladning er særligt praktisk, hvis du er på farten og ikke har adgang til en stikkontakt. Du kan blot placere din telefon på opladeren og fortsætte med dine daglige aktiviteter, mens den lader op.

Vandafvisende design til beskyttelse

iPhone Pro har et vandafvisende design, der beskytter din telefon mod stænk, regn og andre væskeeksponering. Dette giver dig mulighed for at bruge din telefon i alle vejrforhold uden at skulle bekymre dig om skader. Designet inkluderer også stødsikre materialer, der beskytter din iPhone Pro, hvis du skulle tabe den. Denne kombination af vandafvisende og stødsikker konstruktion gør iPhone Pro til en robust og pålidelig ledsager, uanset hvad dine daglige aktiviteter måtte bringe.

Forbedret skærm for bedre visning

Den forbedrede OLED-skærm på iPhone Pro giver en langt bedre visningskvalitet end tidligere iPhone-modeller. Skærmen har en højere kontrast, bredere farvegengivelse og større lysstyrke, hvilket giver et mere levende og detaljeret billede. Derudover understøtter skærmen HDR-indhold, så du kan nyde dine film og videoer i bemærkelsesværdig kvalitet. Skærmen er også udstyret med en høj opdateringsfrekvens på op til 120 Hz, hvilket giver en utrolig jævn og responsive skærmoplevelse, især når du bruger enheden til gaming eller andre hurtige applikationer.

Integreret 5G for hurtig internetforbindelse

Med den integrerede 5G-teknologi i iPhone Pro kan du nyde lynhurtig internetforbindelse, uanset hvor du befinder dig. 5G giver op til 10 gange hurtigere download- og uploadhastigheder sammenlignet med 4G, hvilket betyder, at du kan streame video i høj kvalitet, downloade store filer på rekordtid og nyde en sømløs online oplevelse. Derudover giver 5G også lavere svartider, hvilket er særligt fordelagtigt, når du eksempelvis spiller online eller bruger tjenester, der kræver øjeblikkelig respons.

Samarbejde med andre Apple-enheder

Når du har flere Apple-enheder, kan du drage stor nytte af deres samspil. Lad din iPhone Pro fungere som hub, hvor du kan styre og synkronisere dine andre enheder. Del filer, billeder og dokumenter på tværs af dine Mac, iPad og Apple Watch. Udnyt Handoff-funktionen til at fortsætte arbejdet på tværs af dine enheder. Brug AirDrop til at sende indhold hurtigt og nemt. Aktivér Kontinuitet, så du kan besvare opkald og beskeder direkte fra din iPhone Pro, uanset hvilken enhed du bruger. Udforsk de mange muligheder for at få dine Apple-enheder til at arbejde sammen.