Tilbud!

Scooter maling (Ekstra) til 4-5 dele/skj… Grøn metallic

Original price was: 699 kr..Current price is: 419 kr..

Få din scooter til at skinne med vores ekstra holdbare og skinnende grønne metallicmaling. Perfekt til 4-5 dele eller skjolde. Bestil i dag.

Køb her

Varenummer (SKU): 6942400003643577 Kategori:

Drømmer du om at forvandle din scooter til et unikt og stilfuldt køretøj? Så er vores scooter malingssæt det perfekte valg for dig. Med vores ekstra scooter malingssæt kan du nemt og hurtigt give din scooter et nyt liv med en strålende grøn metallic farve.

Dette omfattende sæt er designet til at gøre det nemt for dig at male op til 4-5 dele eller skjolde på din scooter. Sættet indeholder alt, hvad du har brug for til en professionel og holdbar finish. Med en 25 mm afdækningstape kan du præcist beskytte de områder, du ikke ønsker at male. En støvklud er inkluderet for at sikre, at overfladen er ren og klar til maling.

Primeren i sættet sikrer, at malingen hæfter perfekt på plastoverflader og giver en jævn og glat base. Spray putty’en er ideel til at udfylde ujævnheder og ridser, så din scooter får en fejlfri overflade. Og selvfølgelig får du også en høj kvalitets maling i en levende grøn metallic farve, der virkelig vil skille sig ud på vejen.

Med vores scooter malingssæt kan du vise din personlige stil og skabe en scooter, der skiller sig ud fra mængden. Tag styringen over din egen kørestil og lad din scooter være en forlængelse af din unikke personlighed. Gør din scooter til et kunstværk på hjul og lad din fantasi løbe vild med vores ekstra scooter malingssæt. Skynd dig at bestille, så du kan komme i gang med din kreative transformation i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Scooter maling (Ekstra) til 4-5 dele/skj… Grøn metallic”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.